Weer veilig Genieten

MAATREGELEN CORONA/COVID-19

Om een ieder weer veilig binnen of buiten Prins Heerlijck te kunnen ontvangen en te kunnen laten werken, hebben wij een protocol voor de 'heropening' opgesteld. Deze vindt je onderaan.

Een samenvatting van de maatregelen die wij nemen:

  • Wij zullen u even hartelijk als anders begroeten; echter zullen wij iets meer afstand houden en kunnen wij uw jas niet aannemen en weghangen (liefst de jas in de auto laten)

  • Iedere persoon die aanwezig is voor een tijd langer dan nodig is voor het afleveren van goederen/bestellingen zal mondeling (of schriftelijk voor personeel) een aantal gezondheidsvragen moeten beantwoorden. De vragenlijst vindt u hiernaast.

  • Gasten welken inpandig van onze services gebruik wensen te maken, dienen ten alle tijden te reserveren. Of dit nu is voor een kopje koffie/thee, borreltje, lunch, high tea of diner. Het reserveren kan wel aan de deur gedaan worden.

  • Binnen zullen er gelijktijdig maximaal dertig gasten aanwezig zijn.

  • Tot twee personen mogen binnen 1½ meter van elkaar aan tafel zitten. Bij 3 personen of meer vragen wij of deze uit hetzelfde huishouden komen. Als dit zo is, mogen ook zij ongeacht het aantal binnen 1½ meter van elkaar aan een tafel zitten.

  • Is dit niet zo of vermoeden wij zeer sterk dat dit niet zo is, dan zullen zij per tweetal op 1½ meter afstand van elkaar moeten zitten aan één grote tafel of verdeeld over tafels van twee personen moeten plaatsnemen.

  • In dat geval worden zij als 2 afzonderlijke aan tafel gebracht en per 2 personen geserveerd (wel gelijktijdig). Officieel dienen zij dan ook gescheiden van elkaar te arriveren.

  • Bij het reserveren wordt aangegeven, dat een gast bij verkoudheidsklachten e.a. niet welkom is. Verder accepteren wij ieder kwartier maximaal drie tafelreserveringen waarmee spreiding gegarandeerd wordt.

  • Op het terras is dit reserveren niet noodzakelijk; echter zullen wij in onze communicatie aangeven dat dit wel wenselijk is. Mochten de gasten op het terras na bestelling vanwege een weersomslag o.i.d. naar binnen moeten, dan zullen wij als het aantal personen inpandig dat toelaat reeds een tafelnummer binnen gekoppeld hebben aan de tafel buiten, wat gezien kan worden als een reservering.

  • Bij de voordeur, bij de achterdeur/terrasopgang en bij de leveranciers/personeelsingang zullen handdesinfectie-gels staan. Een ieder wordt verplicht de handen te desinfecteren bij binnenkomst.

  • Tafels en stoelen worden na ieder gebruik gedesinfecteerd. Direct na gebruik komt er een kaartje op tafel dat de tafel buiten gebruik is en nog zal worden gedesinfecteerd.

  • Deurgrepen etc. worden minimaal vier keer per dag gedesinfecteerd. Dit zal geregistreerd worden op een lijst bij de bar.

  • Keukendoeken, bardoeken, tafellinnen, servetten en schoonmaakdoeken worden allen op 90°C gewassen. Bestek, servies, glaswerk e.a. worden allen boven de 55°C gewassen.

  • Door het overzichtelijk aanbrengen van (verkeers)bordjes, pijlen, vakken en strepen zullen wij een duidelijke routing binnen het pand creëren. Gasten welken voor het Tuinterras komen worden verplicht achterom te komen. Gasten voor de binnenruimten komen enkel via de voordeur en verlaten het pand via de achterdeur. Met de veelal éénrichting looproutes is een overzichtelijke routing te realiseren. De routing geven we aan met pijlen en strepen op de grond en met bordjes.

  • Door de Triage wordt het mogelijk voor zo kort mogelijke tijd binnen de 1½ meter te serveren, hierbij moet gedacht worden aan secondes en wordt er alsnog zoveel mogelijk afstand gehouden en van de gast subtiel verzocht ruimte te maken bij het serveren. De gastheer/vrouw komt altijd van rechts! Wij zullen menu/drankenkaarten, servetten, zoveel als mogelijk het bestek en glaswerk reeds op tafel hebben liggen/staan.

  • Wij zullen menu/drankenkaarten, servetten en zoveel als mogelijk het bestek reeds op tafel hebben liggen/staan. De menukaarten blijven de gehele tijd dat ze nodig zijn bij de tafel. Bij wisseling van gasten gaan de menu/drankenkaarten in een apart krat/bak om later gedesinfecteerd te worden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

contact / reserveren

ADRES

 

RESTAURANT PRINS HEERLIJCK

HOOFDSTRAAT 23

9244 CL BEETSTERZWAAG

TEL. 0512-382455

EMAIL: INFO@PRINSHEERLIJCK.NL

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG, WOENSDAG, DONDERDAG

EN VRIJDAG VANAF 11.30 UUR

ZATERDAG & ZONDAG VANAF 13.00 UUR

DINSDAG GESLOTEN  

ONLINE RESERVEREN KAN VAN 2 TOT 4 PERSONEN

TOT TWEE UREN TEVOREN

ONLINE GEEN PLAATS MEER? BEL GERUST -

NIET ALLE BESCHIKBAARHEID STAAT ONLINE