Proef de Sfeer

KEUKEN

Het kloppend hart van Prins Heerlijck. Hier worden alle gerechten ambachtelijk bereid vanuit een Frans-Mondiale keuken. 

 

Chefkok Jaap Eerdmans en zijn team weten steeds weer verrassende, maar toch herkenbare creaties te bedenken met zoveel mogelijk gebruik van regionale en seizoensproducten.

 

Onze ambachtelijke slager, Menno Hoekstra uit Anjum, slacht alles zelf en haalt zijn vlees zo dicht mogelijk uit de buurt. In het seizoen komt de paling van palingvisser en roker Everen de Vries en het meeste vis krijgen wij uit vissersdorp Lemmer van Lehos.

Via het menu bezoekt u de verschillende ruimtes!

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

contact / reserveren

ADRES

 

RESTAURANT PRINS HEERLIJCK

HOOFDSTRAAT 23

9244 CL BEETSTERZWAAG

TEL. 0512-382455

EMAIL: INFO@PRINSHEERLIJCK.NL

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG, WOENSDAG, DONDERDAG

EN VRIJDAG VANAF 11.30 UUR

ZATERDAG & ZONDAG VANAF 13.00 UUR

DINSDAG GESLOTEN - GROEPEN iN OVERLEG

ONLINE RESERVEREN KAN VAN 2 TOT 10 PERSONEN

TOT TWEE UREN TEVOREN

ONLINE GEEN PLAATS MEER? BEL GERUST -

NIET ALLE BESCHIKBAARHEID STAAT ONLINE